SERVICE | SKADA

Vill du behålla din bil i toppform?

Då ska du vända dig till våra auktoriserade verkstäder. Alla våra mekaniker är experter på just sina varumärken. De är välutbildade och de har de senaste diagnosinstrumenten och specialverktygen. Självklart monterar vi alltid äkta originaldelar när något måste bytas. Vi kontrollerar även mjukvaran i ditt fordon, och rekommenderar dig om vi anser att något behöver uppgraderas. Har din bil fått en återkallelseåtgärd? Det sköter vi automatiskt åt dig när du servar din bil hos oss.

Vi server även främmande märken, vi har tekniker som är alltekniker och verktygen för jobben. Har du en äldre bil så har vi alternative och mer prisvärda delar att erbjuda dig. Du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i våra händer.

Prisvärt

Man kan tro att det kostar mer att besöka en auktoriserad bilverkstad. Vad man ofta inte tänker på är att felsökning hos en auktoriserad verkstad med datoriserad original utrustning och specifik märkeskunskap går avsevärt fortare jämfört med icke auktoriserade verkstäder. Original stämpel i serviceboken betyder dessutom mycket för andrahandsvärdet på din bil.

*Boka på telefon, ring och prata med någon av våra servicerådgivare för din bokning, se nedan under forumuläret.

*Boka genom formuläret.

Fyll i formuläret för bokning. Vi återkopplar alltid att din bokning är mottagen.

Boka in din bil eller ställ din fråga!

  • Serviceuppgifter
    Har du minst halvförsäkring så går det på försäkringen, självrisk mellan 0-200kr beroende på försäkringsbolag.
  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Autoverkstaden Tingsryd

Jonas Carlsson Verkstadsansvarig / Servicerådgivare
Andreas Stålered Reservdelsrådgivare

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00 (stängt 29/6-17/8)
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt