BLI VÅR NÄSTA KOLLEGA!

VI UTÖKAR VÅR VERKSAMHET OCH ANSTÄLLER EN TRANSPORTBILS-FÖRSÄLJARE!

Autoverkstaden har funnits i Tingsryd i 85 år och i Karlshamn sedan 1992. Vi säljer och servar bilar med mycket nöjda kunder. Nu vill vi utöka och även erbjuda fler företag att bli kund hos oss. Våra märken Opel och Peugeot erbjuder transportbilar och här vill vi att du bygger vår nya marknad i både Tingsryd och Karlshamn.

 

Vi söker en person med egenskaper som vi tror passer för denna utmaning. Du är en naturlig relationsbyggare men du behöver även vara orädd och väldigt driven. Dina försäljaningskollegor stöttar dig och vi driver försäljningen tillsammans. Men dina kunder kommer mer att finnas utanför kontoret.

Vi säljer inte bil, vi säljer känslan av att tryggt kunna ta sig ut till sin kund vecka efter vecka. Bilen som transportmedel ska erbjuda bade körglädje och trygghet.  Då en bil oftast finansieras genom företagsleasing så behöver du vara bekväm med siffror, du ska även kunna skatteregler kring bilköp och eget företagande. Självklart hjälper vi dig med utbildning när du blir en av oss. Opel och Peugeot erbjuder ständigt både produkt och sälj utbildningar.

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet, bilintresse är inget måste då vi jobbar med relationer. Däremot är nätverk och stort kontaktnät på våra orter en framgångsfaktor i rollen som säljare

Som kollega vill du alla väl och du bidrar till den goda stämning vi har. Som familjeföretag  är vi en del av varandras vardag och vi gör alltid vår bästa för att hjälpa varandra. Då når vi framgång.

Då din roll innebär kundkontakt, du rådgör kunden bade i finansiering och i regelverk. Så flytande svenska är ett krav i både tal och skrift. Har du tidigare jobbat med försäljning så är det ett plus.

Omfattning: 100%

Tillsättning: snarast

Har du frågor ring gärna, Daniel Carlsson 0477-55166

Rekryteringen sker löpande. Varför är du bäst person för rollen? Skicka ansökan via e-mail till jennifer.carlsson@autoverkstaden.se

Om du bor på annan ort idag, skriv hur du ser på pendling och eventuell flytt.

 

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt