Jobba hos oss

Bilförsäljare

Autoverkstaden startades 1936 i Tingsryd av två unga pojkar, Henry och John Carlsson. Idag drivs företaget av Henrys söner Sven-Olof och Jonas som likt sin far alltid har fokus på kunden. Vi är 37 medarbetare och vi finns på två orter, i Karlshamn och Tingsryd. Vår serviceverkstad är auktoriserad för Chevrolet, Fiat, Hyundai, Opel och Saab. Vi är återförsäljare av Hyundai och Opel men har även stor försäljning av begagnat.

Inför 2019 stärker vi vårt team och söker nu dig som vill arbeta som säljare på Autoverkstaden i Karlshamn.

Om tjänsten
Då vi har två anläggningar så är ni ett säljteam på 4 säljare, varav din placering bli i Karlshamn. Du kommer att vara säljansvarig för ett av våra nybilsmärken.

Din profil
Du har en drivkraft som gör dig modig och du ser möjligheter till att skapa nya kundrelationer överallt. Du är noggrann och har förmågan att lyssna in vad det är kunden söker. Vi ser gärna att du bor i Karlshamn med omnejd. Framgång är teamwork, du tycker om att samverka med dina kollegor för att ge kunden den bästa produkten. Du trivs också med att ta ett stort eget ansvar och har den viktiga förmågan att se vad som behöver göras.

VI

Vad får du hos oss? Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Din chef är tillgänglig och här har vi inga långa beslutsvägar. Du får utrymme att ta ansvar och ta egna beslut i ditt dagliga arbete. Du kommer också få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget. Vi har friskvårdsbidrag, du kan jobba med din egen bil i vår verkstad och vi rabatterar köp i vår reservdelsbutik.

 

KRAV

Behärskar svenska språket i tal och skrift

B-körkort

Omfattning: 100%

Tillsättning: snarast

Sista ansökningsdag 28/1

För upplysningar om tjänsten kontakta, Daniel Carlsson 0477-55166

Skicka din ansökan via e-mail till jennifer.carlsson@autoverkstaden.se

Skicka in din ansökan snarast då vi rekryterar löpande.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt