Autoverkstaden Tingsryd Karlshamn

Bilförsäljare

AB Tingsryd Autoverkstad

Bilförsäljare

Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare anställning

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet Krav
Bilförsäljare – 2-4 års erfarenhet

Utbildning Meriterande
Gymnasial utbildning inom Bred, generell Utbildning

Körkort Krav
B

Om jobbet
Autoverkstaden startades 1936 av Henry och John Carlsson. Idag drivs företaget vidare av Henrys söner Sven-Olof och Jonas och deras barn. Vi är idag 33 medarbetare och vi finns på två orter, i Karlshamn och Tingsryd. Vår serviceverkstad är auktoriserad för SAAB, Hyundai, Opel och Peugeot (Karlshamn) men vi servar de flesta märken. Vi är återförsäljare av Hyundai och Opel men även Peugeot i Karlshamn. Vi har även försäljning av begagnat.

Hos oss är man stolt över sitt yrke, sina kollegor och sin arbetsplats. Familjeföretagsandan i det lilla företaget bidrar till att vi känner varandra väl och vill varandra väl. Vi känner våra kunder och vi gör allt för att skapa en enkel bilvardag för dem.

BILFÖRSÄLJARE i Tingsryd

Vi söker ny kollega till vår anläggning i Tingsryd. Vårt säljteam har en servicegrad och en kundkännedom som är utöver det vanliga. Vårt mål är att skapa trygghet för så många vi kan i vår närhet i att förflytta sig från A-B.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning. Du kommer att arbeta med försäljning av nya och begagnade personbilar till företag och privatpersoner. Vi är ett tight team som litar på varandra och tillsammans skapar vi de nöjdaste kunderna.

Vi ser att du är engagerad, målfokuserad och med en hög förståelse för affärer. Bra service och kundfokus, är något vi värdesätter högt i vår verksamhet. Det är meriterande om du jobbat med försäljning, gärna med uppsökande försäljning. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad, då de bilar du kommer att sälja är moderna, elektrifierade och uppkopplade. Som säljare behöver du vara bra på att ta folk, men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer. Vi tror att du passar in på beskrivningen: driven, engagerad och med en vilja att göra goda affärer. Tillsammans med våra märken kommer vi att tillhandahålla introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Du kommer att bli del av ett team bestående av erfarna säljare som gärna delar med sig av sina kunskaper. På Autoverkstaden vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Datorvana och B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har en koppling till Tingsryd och kanske bor i vår kommun.

Tjänsten avser heltid.
Tillsättning, snarast.

Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan snarast

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Kontakt

Daniel Carlsson
Försäljningschef
daniel.carlsson@autoverkstaden.se
0477-55166

Autoverkstaden Tingsryd Karlshamn

Fordonstekniker/Personbilsmekaniker

AB Tingsryd Autoverkstad

Fordonstekniker

Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare anställning

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet Krav
Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker – 2-4 års erfarenhet

Utbildning 
Gymnasial utbildning

Körkort Krav
B

Om jobbet
Autoverkstaden startades 1936 av Henry och John Carlsson. Idag drivs företaget vidare av Henrys söner Sven-Olof och Jonas och deras barn. Vi är idag 32 medarbetare och vi finns på två orter, i Karlshamn och Tingsryd. Vår serviceverkstad är auktoriserad för SAAB, Hyundai, Opel och Peugeot (Karlshamn) men vi servar de flesta märken. Vi är återförsäljare av Hyundai och Opel men även Peugeot i Karlshamn. Vi har även försäljning av begagnat. Vi har tidigare haft märkena Chevrolet, Saab och Fiat men vi servar och reparerar de flesta bilmärkena.

Autoverkstaden söker nu en personbilstekniker i Tingsryd.

Vårt Serviceteam i Tingsryd består av 5 tekniker, 2 kundmottagare och 2 reservdelsmän.

Hos oss ska kunden inte bara bli nöjd utan kunden ska bli överraskande nöjd. Vi ser kundens behov och vi erbjuder kunden ett enkelt bilägande. Hos oss känner kunden sig hemma.

Som tekniker är du oerhört viktig i det samspel som finns i vår servicemarknad. Därför är du en lagspelare.
Som tekniker är du oerhört viktig då du har tekniskt kunnande och är alltid nyfiken på mer. Därför är du utbildad och vill utvecklas.

Som tekniker är du oerhört viktig då du är vårt ansikte utåt, både på jobbet och på fritiden. Därför är du lojal och gillar att ta ansvar för ditt uppdrag.
Som tekniker är du oerhört viktig då du håller dig till våra rutiner och gillar ordning.
Som tekniker är du oerhört viktig då du är självgående, du ser problem och du löser dem. Därför är du kreativ och uthållig.

Som kollega vill du alla väl och du bidrar till den goda stämning vi har.

Du har minst gymnasiekompetens med fordonsinriktning och vi kräver några års erfarenhet från arbete som fordonstekniker. Ett krav är att du har B-körkort. Har du elcertifikat är det mycket meriterande, även AC-utbildning är ett stort plus.

Flytande svenska är ett krav i både tal och skrift. Har du tidigare jobbat med våra märken så är detta ett plus.

Skicka in din ansökan DIREKT, vi bjuder löpande in till intervju. Vi ser fram emot att träffa dig!

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månadslön

Kontakt

Mattias Sjöman
Servicemarknadschef
mattias.sjoman@autoverkstaden.se
0477-55152

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt