BLI VÅR NÄSTA KOLLEGA!

RESERVDELSPERSON

Vår Leif ska snart gå i pension och vi söker någon som vill gå bredvid honom under våren, för att sedan ta hans plats.

Vi är en arbetsplats där vi skrattar mycket, har mycket och göra. Vi har den gemensamma målet att vår kund alltid ska få den bästa servicen och vi vill erbjuda så många som möjligt en enkel bilvardag.

Tjänsten innebär vanligt lagerarbete med uppackning och lager hantering, men det är även mycket arbete vid datorn där beställningar görs både vid disk och över telefon.

Att du älskar människor är en självklarhet, här jobbar vi med människor. I vår servicemottagning så jobbar vi alla tillsammans för att lösa kundens bilvardag. Vi hjälps alla åt att se möjligheter till förbättring i vår verksamhet. Du måste har servicekänsla, du behärskar det svenska språket och du gillar telefon och dator som arbetsredskap.

Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Har du frågor, ring eller maila Mattias Sjöman 0477-55152.

Din ansökan skickar du så fort du kan till jennifer.carlsson@autoverkstaden.se

 

 

 

PERSONBILSTEKNIKER

Autoverkstaden växer och vi behöver nu ytterligare en personbilstekniker till Tingsryd.

Hos oss ska kunden inte bara bli nöjd utan kunden ska bli överraskande nöjd. Vi ser kundens behov och vi erbjuder kunden ett enkelt bilägande. Hos oss känner kunden sig hemma.

Som tekniker är du oerhört viktig i det samspel som finns i vår servicemarknad. Därför är du en lagspelare.

Som tekniker är du oerhört viktig då du har tekniskt kunnande och är alltid nyfiken på mer. Därför är du utbildad och vill utvecklas.

Som tekniker är du oerhört viktig då du är vårt ansikte utåt, både på jobbet och på fritiden. Därför är du lojal och gillar att ta ansvar för ditt uppdrag.

Som tekniker är du oerhört viktig då du håller dig till våra rutiner och gillar ordning. Därför är du ingen slarver.

Som tekniker är du oerhört viktig då du är självgående, du ser problem och du löser dem. Därför är du kreativ och uthållig.

Som kollega vill du alla väl och du bidrar till den goda stämning vi har.

Du har minst gymnasiekompetens med fordonsinriktning och gärna några års erfarenhet från arbete som bilmekaniker. Ett krav är att du har B-körkort. Din roll innebär kundkontakt, så flytande svenska är ett krav i både tal och skrift. Har du tidigare jobbat med våra märken så är detta ett plus.

Omfattning: 100%

Tillsättning: snarast

Har du frågor ring gärna, Mattias Sjöman 0477-55152

Sista ansökningsdag den 1 februari.

Rekryteringen sker löpande och fackförbund är IF Metall löpande. Skicka din ansökan via e-mail till jennifer.carlsson@autoverkstaden.se

 

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt