Jobba hos oss

Servicerådgivare

Autoverkstaden startades 1936 i Tingsryd av två unga pojkar, Henry och John Carlsson. Idag drivs företaget av Henrys söner Sven-Olof och Jonas som likt sin far alltid har fokus på kunden. Vi är 37 medarbetare och vi finns på två orter, i Karlshamn och Tingsryd. Vår serviceverkstad är auktoriserad för Chevrolet, Fiat, Hyundai, Opel och Saab. Vi är återförsäljare av Hyundai och Opel men har även stor försäljning av begagnat.

UPPDRAGET

Ditt nya arbete innebär att du blir en av de tre kundmottagare som ansvarar för vår serviceverkstad. Du ansvarar för att hålla nere väntetider, coacha dina tekniker, upprätthålla jobbkalkyler, prisförfrågningar, garantihantering mm.

DU

Du har en hög social förmåga – du möter våra kunder med proffsighet och får dem att känna sig trygga med att lämna sitt fordon i våra händer. Du trivs med kombinationen av service och administration, du vill gärna ha ett arbete där du får ta ett eget ansvar och får ta de beslut som behövs för att lösa de problem som kan uppstå. Du tycker om att ha ett arbete som kräver prioritering och ett varierande tempo – som på alla verkstäder kommer gärna alla kunder samtidigt på morgonen, andra tider på dagen kan du ägna åt administrativa uppgifter.

Som kundmottagare leder du och planerar arbete, vi önskar att du är bra på att coacha dina medarbetare. Att du har förmågan att se vad som behöver göras.

Eftersom du ger våra kunder rådgivning är det meriterande med ett par års erfarenhet inom servicebranschen och gärna fordonsbranschen. Vana vid att arbeta i olika datorsystem och god svenska i både tal och skrift är ett krav. Har du fordonsteknisk utbildning är det meriterande. Gärna ett bilintresse.

VI

Vad får du hos oss? Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Din chef är tillgänglig och här har vi inga långa beslutsvägar. Du får utrymme att ta ansvar och ta egna beslut i ditt dagliga arbete. Du kommer också få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget. Vi har friskvårdsbidrag, du kan jobba med din egen bil i vår verkstad och vi rabatterar köp i vår reservdelsbutik.

 

KRAV

Behärskar svenska språket i tal och skrift

B-körkort

Dokumenterad erfarenhet av serviceyrket

Goda datakunskaper

 

Omfattning: 100%

Tillsättning: snarast

För upplysningar om tjänsten kontakta, Jonas Carlsson 0477-55155

Skicka din ansökan via e-mail till jennifer.carlsson@autoverkstaden.se

 

Sista ansökningsdag den 10 juni.

Skicka in din ansökan snarast då vi rekryterar löpande.

Hitta till oss

  • Nyemöllevägen 5, 374 32 Karlshamn

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar Sommarstängt t.o.m 18/8
Måndag-Fredag 07.00-16.30 (Lunchstängt i sommar)
Lördagar Stängt

Hitta till oss

  • Strömgatan 8 Box 76, 36221 Tingsryd

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar Sommarstängt t.o.m 18/8
Måndag-Fredag 07.00-16.30 (lunchstängt i sommar)
Lördagar Stängt