TRE TJÄNSTER LEDIGA JUST NU!

Autoverkstaden startades 1936 av Henry och John Carlsson. Idag drivs företaget vidare av Henrys söner Sven-Olof och Jonas och deras barn. Vi är idag 33 medarbetare och vi finns på två orter, i Karlshamn och Tingsryd. Vår serviceverkstad är auktoriserad för Hyundai, Opel och Peugeot(Karlshamn) men vi servar de flesta märken. Vi är återförsäljare av Hyundai och Opel men även Peugeot i Karlshamn. Vi har stor försäljning av begagnat.

Hos oss är man stolt över sitt yrke, sina kollegor och sin arbetsplats. Familjeföretagsandan i det lilla företaget bidrar till att vi känner varandra väl och vill varandra väl. Vi känner våra kunder och vi gör allt för att skapa en enkel bilvardag för dem.

BILFÖRSÄLJARE i Tingsryd

Vi söker ny kollega till vår anläggning i Tingsryd.  Vårt säljteam har en servicegrad och en kundkännedom som är utöver det vanliga. Vårt mål är att skapa trygghet för så många vi kan i vår närhet i att förflytta sig från A-B.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning. Du kommer att arbeta med försäljning av nya och begagnade personbilar till företag och privatpersoner. Vi är ett tight team som litar på varandra, tillsammans skapar vi de nöjdaste kunderna.

Vi ser att du är engagerad, målfokuserad och med en hög förståelse för affärer. Bra service och kundfokus, är något vi värdesätter högt i vår verksamhet. Det är meriterande om du jobbat med försäljning, gärna med uppsökande försäljning. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad, då de bilar du kommer att sälja är moderna, elektrifierade och uppkopplade.  Som säljare behöver du vara bra på att ta folk, men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer. Vi tror att du passar in på beskrivningen: driven, engagerad och med en vilja att göra goda affärer. Tillsammans med våra märken kommer vi att tillhandahålla introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Du kommer att bli del av ett team bestående av erfarna säljare som gärna delar med sig av sina kunskaper. På Autoverkstaden vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Datorvana och B-körkort är ett krav. Erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Vi ser gärna att du har en koppling till Tingsryd och kanske bor i vår kommun. Tjänsten avser heltid. Tillsättning, snarast.

 

Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan snarast till:

Jennifer.carlsson@autoverkstaden.se

Frågor om tjänsten hänvisas till Daniel Carlsson 0477-55166

 

 BILSKADETEKNIKER i Tingsryd

VI UTÖKAR VÅR SKADEVERKSAMHET OCH SÖKER ÄNNU EN BILSKADETEKNIKER!

Hos oss i Tingsryd blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Idag är vi 5 tekniker och en plåtslagare och vi ser fram emot att du blir vår andra plåtslagare.

Vi utför reparationer av alla förekommande plåt, rost samt lackskador. Vi är godkända för att utföra försäkringsskador och auktoriserad för Hyundai, Opel och SAAB.

Du har utbildning inom karosseri och det är meriterande om du har några års erfarenhet. Har du kännedom i kalkylprogrammet Cabas är det meriterande. Du behöver kunna läsa instruktioner på svenska, samt dokumentera.

Du jobbar självständigt i din roll. Tillsammans med en kundmottagare planerar ni jobben.

Du är en bra kollega och är genom nyfikenhet en del av hela vår verksamhet.

Din chef är tillgänglig och vi har ständig uppföljning på resultat och vart vi är på väg. Vi har inga långa beslutsvägar. Då vi är det lilla företaget så kommer du också få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget.

Omfattning: 100%, tillsvidare tjänst

Maila din ansökan till mattias.sjoman@autoverkstaden.se

Har du frågor, kontakta Mattias vår servicemarknadschef 0477-55152

FORDONSTEKNIKER i Tingsryd

Autoverkstaden söker nu en personbilstekniker i Tingsryd som vill ansvara för vårt spännande märke Hyundai.

Vårt Serviceteam i Tingsryd består av 6 tekniker, 2 kundmottagare och 2 reservdelsmän.

Hos oss ska kunden inte bara bli nöjd utan kunden ska bli överraskande nöjd. Vi ser kundens behov och vi erbjuder kunden ett enkelt bilägande. Hos oss känner kunden sig hemma.

Som tekniker är du oerhört viktig i det samspel som finns i vår servicemarknad. Därför är du en lagspelare.

Som tekniker är du oerhört viktig då du har tekniskt kunnande och är alltid nyfiken på mer. Därför är du utbildad och vill utvecklas.

Som tekniker är du oerhört viktig då du är vårt ansikte utåt, både på jobbet och på fritiden. Därför är du lojal och gillar att ta ansvar för ditt uppdrag.

Som tekniker är du oerhört viktig då du håller dig till våra rutiner och gillar ordning. Därför är du ingen slarver.

Som tekniker är du oerhört viktig då du är självgående, du ser problem och du löser dem. Därför är du kreativ och uthållig.

Som kollega vill du alla väl och du bidrar till den goda stämning vi har.

Du har minst gymnasiekompetens med fordonsinriktning och vi kräver några års erfarenhet från arbete som fordonstekniker. Ett krav är att du har B-körkort. Har du elcertifikat är det mycket meriterande, även AC-utbildning är ett stort plus.

Flytande svenska är ett krav i både tal och skrift. Har du tidigare jobbat med våra märken så är detta ett plus.

Omfattning: 100%, tillsvidare tjänst

Maila din ansökan till mattias.sjoman@autoverkstaden.se

Har du frågor, kontakta Mattias vår servicemarknadschef 0477-55152

Skicka in din ansökan DIREKT, vi bjuder löpande in till intervju.

 

 

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt