Tack för att du väljer att serva din bil hos oss!

När du bokar tid för din bil ha ditt registreringsnummer och din mätarställning framför dig.

Efter ditt besök hos oss kommer du eventuellt att få en utvärdering av ditt besök, vi blir så tacksamma för ditt svar och din feedback. Vi vill bli bäst på det vi gör TACK!

Du låter väl inte vem som helst ta hand om din bil?

EXTRA MYCKET KÄRLEK TILL VÅRA ”LITE” ÄLDRE BILAR……

OPEL 4+ och 8+

När din Opel är fyra år eller äldre ska den fortfarande få riktigt bra service av experter på Opel. Vi har tagit fram Opel 4+ Service med ett riktigt bra innehåll. Vi vet exakt vad på din bil som ska undersökas och vilka eventuella fel som kan uppstå. Vi använder bara reservdelar framtagna för just din bil. (den finns även en 8+ service)

Läs mer om 4+ service!

HYUNDAI 5+

Är ett enkelt och billigt sätt att underhålla glädjen med din Hyundai. Till ett fast och lågt pris går specialutbildade Hyundai-tekniker igenom din bil på alla väsentliga punkter. Men inte nog med det. Utöver originaldelar och kunnig rådgivning omfattar service också Hyundai vägassistans i hela Europa

Läs mer om 5+ service!

PEUGEOT 3+, 5+, 10+

När nybilsgarantin på din bil är på väg att ta slut är det lätt att känna oro. Detta vill vi undvika, för din trygghet och komfort är av högsta prioritet för oss. Därför har vi skapat mervärde för dig som lojal Peugeotkund när det är dags för service. Service 3+ är en servicetjänst som tar vid där nybilsgarantin tar slut. Genom att utföra service 3+ på din bil äldre än tre år får du automatiskt såväl vägassistans som en förenklad bilgaranti. Assistansen och bilgarantin är giltig 1 år från det datum du utför din service. På så vis kan du luta dig tillbaka och känna samma trygghet när din bil är 3+ år, som när den var helt ny.

Läs mer om 3+service!

Klicka här för att boka tid direkt eller kontakta oss på telefon.

Karlshamn                        Tingsryd

0454 – 30 21 80                  0477 – 551 50

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-18.00
Lördagar 10.00-13.00
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördagar Stängt