Följ oss på facebook

Jobba hos oss

JUST NU SÖKER VI FORDONSTEKNIKER I KARLSHAMN!

Autoverkstaden startades 1936 i Tingsryd av två unga pojkar, Henry och John Carlsson. Idag drivs företaget av Henrys söner Sven-Olof och Jonas som likt sin far alltid har fokus på kunden. Vi är 37 medarbetare och vi finns på två orter, i Karlshamn och Tingsryd. Vår serviceverkstad är auktoriserad för Chevrolet, Fiat, Hyundai, Opel och Saab. Vi är återförsäljare av Hyundai och Opel men har även stor försäljning av begagnat.

 

Fordonstekniker

UPPDRAGET

Ditt nya arbete innebär att du blir en av de 5 tekniker som loser våra kunders utmaningar med sin bil.

DU

Du älskar bilar och gillar de utmaningar och att hitta lösning som yrket ibland bjuder på. Du är en lagspelare som med lätthet kommunicerar med dina kollegor I kundmottagningen.  Du tycker om att ha ett arbete som har ett varierande tempo – som på alla verkstäder så har vi högsäsong och lågsäsong. Du har förmågan att växla upp när det behövs.

VI

Vad får du hos oss? Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Du jobbar nära dina kund- och reservdelskollegor. Din chef är tillgänglig och här har vi inga långa beslutsvägar. Du kommer också få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget. Vi har friskvårdsbidrag, du kan jobba med din egen bil i vår verkstad och vi rabatterar köp i vår reservdelsbutik.

KRAV

Fordonsteknisk utbildning

Behärskar svenska språket i tal och skrift

B-körkort

Dokumenterad erfarenhet av serviceyrket

Goda datakunskaper

 

Omfattning: 100%

Tillsättning: snarast

För upplysningar om båda tjänsterna kontakta, Jonas Carlsson 0477-55155 eller Jennifer Carlsson 0477-55168

Skicka din ansökan via e-mail till jennifer.carlsson@autoverkstaden.se

Sista ansökningsdag för båda tjänsterna är den 28 oktober.

Vänta inte med din ansökan utan skicka den direct, vi rekryterar löpande ! ! !