Följ oss på facebook

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Autoverkstaden startades 1936 av Henry och John Carlsson. Idag drivs företaget vidare av Henrys söner Sven-Olof och Jonas. Vi är idag 38 medarbetare och vi finns på två orter, i Karlshamn och Tingsryd. Vår verkstad är auktoriserad för Chevrolet, Fiat, Hyundai, Opel och Saab. Vi är återförsäljare av Hyundai och Opel men har även stor försäljning av begagnat.
Vi söker

Servicetekniker till Karlshamn

Hos oss ska kunden inte bara bli nöjd utan kunden ska bli överraskande nöjd. Vi ser kundens behov och vi erbjuder kunden ett enkelt bilägande. Hos oss känner kunden sig hemma.

 

Som tekniker är du oerhört viktig i det samspel som finns i vår servicemarknad. Därför är du en lagspelare.

Som tekniker är du oerhört viktig då du har tekniskt kunnande och är alltid nyfiken på mer. Därför är du utbildad och vill utvecklas.

Som tekniker är du oerhört viktig då du är vårt ansikte utåt, både på jobbet och på fritiden. Därför är du lojal och gillar att ta ansvar för ditt uppdrag.

Som tekniker är du oerhört viktig då du håller dig till våra rutiner och gillar ordning. Därför är du ingen slarver.

Som tekniker är du oerhört viktig då du är självgående, du ser problem och du löser dem. Därför är du kreativ och uthållig.

Som kollega är du fantastisk.

 

Vad har vi att erbjuda? Förutom 15 kollegor som väntar på att DU ska söka tjänsten och ser fram emot att lära känna dig. Så har vi en härlig gemenskap, fredagsfika, träningskort/friskvård, personalpriser och personalträffar för att samverka kring utveckling av bolaget.

 

Du har minst gymnasiekompetens med fordonsinriktning och gärna några års erfarenhet från arbete som bilmekaniker. Ett krav är att du har B-körkort. Din roll innebär kundkontakt, så flytande svenska är ett krav i både tal och skrift. Har du tidigare jobbat med våra märken så är detta ett plus.

 

Omfattning: 100%

Tillsättning: snarast

Har du frågor ring gärna, Robert Magnusson 0454-302182

Sista ansökningsdag den 2 juli.

Rekryteringen sker löpande och fackförbund är IF Metall löpande.

Skicka din ansökan via e-mail till jennifer.carlsson@autoverkstaden.se