Följ oss på facebook

Jobba hos oss

RESERVDELSANSVARIG BILD

Reservdelsansvarig

Autoverkstaden startades 1936 i Tingsryd av två unga pojkar, Henry och John Carlsson. Idag drivs företaget av Henrys söner Sven-Olof och Jonas som likt sin far alltid har fokus på kunden. Vi är 37 medarbetare och vi finns på två orter, i Karlshamn och Tingsryd. Vår serviceverkstad är auktoriserad för Chevrolet, Fiat, Hyundai, Opel och Saab. Vi är återförsäljare av Hyundai och Opel men har även stor försäljning av begagnat. Vi erbjuder ett enkelt bilägande!
UPPDRAGET

Ditt nya arbete innebär att du blir en av de två reservdelsansvariga som ansvarar för vår lagerhantering/kundmottagning.

Du kommer att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du ansvarar för försäljning, beställning och plockning av reservdelar, tillbehör. Du ansvarar även för ordermottagning över disk via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering. Tjänsten innebär mycket kontakt med serviceverkstaden, leverantörer och kunder. Din viktigaste kund är serviceteknikern.

DU

Du har en hög social förmåga – du möter våra kunder med proffsighet och får dem att känna sig trygga med att lämna sitt fordon i våra händer. Du trivs med kombinationen av service och administration, du vill gärna ha ett arbete där du får ta ett eget ansvar och får ta de beslut som behövs för att lösa de problem som kan uppstå. Du tycker om att ha ett arbete som kräver prioritering och ett varierande tempo. Du älskar ordning och reda.

Du är oerhört viktig för serviceverkstaden och du ligger gärna lite steget före för att rätt del ska vara på rätt plats i rätt tid. Du har förmågan att se vad som behöver göras.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom fordon och reservdelsbranschen i ditt CV, detta är dock inget krav. God datorvana och gärna erfarenhet av lagerhantering.

VI

Vad får du hos oss? Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som har roligt på jobbet! Din chef är tillgänglig och här har vi inga långa beslutsvägar. Du får utrymme att ta ansvar och ta egna beslut i ditt dagliga arbete. Du kommer också få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget. Vi har friskvårdsbidrag, du kan jobba med din egen bil i vår verkstad och vi rabatterar köp i vår reservdelsbutik.

KRAV

Behärskar svenska språket i tal och skrift

B-körkort

Dokumenterad erfarenhet av serviceyrket

Goda datakunskaper

Omfattning: 100%

Tillsättning: snarast

För upplysningar om tjänsten kontakta, Jonas Carlsson 0477-55155

Skicka din ansökan via e-mail till jennifer.carlsson@autoverkstaden.se

Sista ansökningsdag den 10 mars.

Skicka in din ansökan snarast då vi rekryterar löpande.

———————————————————————————————————————————————————————————